Gyógyító társas tereink

1656108_10152190715656030_1055730174_n

Az AGA  image002.gif25 éves
jelenLét műhelyek és Korszakváltó dialógusok a 100+70+25 éves alkalmakból
évfordulója alkalmából programokat és rendezvényeket tartunk  2014/2015 évben. Megemlékezés-tisztelet és haladó szintézis, ahol az eddig alkalmazott, a hazai környezettel megismertetett és mostanra egységes, harmonikus egésszé kikerekedett módszerek – szertár – összhangjában belső, ön- és társ- és társ-ad-alom ismereti műhelyek révén számos találkozásra és továbblépésre lesz alkalom.
A kommunikáció lényege nem információ megosztás, hanem leginkább  és elsősorban az élő szervezetek viselkedése közötti harmónia megteremtése.
(H.Maturana, Nobel díjas kutató )

Korszakváltó dialógusok:  a társas teremtő jelenLét gyógyító terében.

image  Társadalmi átalakulás teremtő dialógusokkal   
   Március 29.  társ-szervezetekkel közösen
…Ez természetesen feltételezi, hogy legelőször saját demokráciánk legyen újra a kutatás és a teremtés, a teremtő dialógus, a közakarat és a felelősség színhelye, s ne partikuláris érdekek csatatere.”  Vaclav Havel beszéde a Stanford Egyetemen                                     

JelenLét műhely Kiképző  program 3 modulban

a csoport coco-zik
a csoport coco-zik

 I. Élő, éltető kommunikáció, ahol a test-lélek-szellem egymásra talál – 42 órás elmélyült tanulás- zárt csoport 12-16 fővel. Itt a co-counselling alapozó műhely módszertanát és kiegészítő asszertív és jelenlét módszertanokat tanulunk és egyben önmagunk mesterévé válunk.
 Végleges csoport: Áprilisban Húsvét péntekjén és szombatján indul és utána 6 szerda este, majd május utolsó hétvégéjén zárul és folytatódik érdeklődőknek a 2. modullal

Buddha képII. Korszakváltás – a 7 sugártan metafizika fényében
Metafizika napjaink gyógyító terében tanuló műhelyben      az első műhely módszertanával dolgunk elmélyülést és metafizikai megértést nyújtó keretekben..( hétvége és 4  szerda este)

528839_344629815611086_1714211034_nIII. Kvantum tér – Szintézis és Szinkronicitás, a jelenLét műhely III. ahol az alapok után ősszel folytatjuk az elmélyülést      szeptember – december között a személyes és csoportos módszertanok ismeretében és a 7 sugár spirituális pszichológia és az AGA 25  évben kialakult módszertanai mentén, azok kiváló mestereivel.


Havi alkalmak
                                                                 

1911710_669684429756792_1678019209_nSzerTér Gyógyító tér: Március 21. du. 4h – 20h. Budapest  

Nyitott kiscsoport havonta egyszer ad hoc csoport, benne családállítás és társas  teremtő figyelem, kicsi metafizika és mély dialógus.

Jelentkezés itt. érdeklődés: ariadnegaia@gmail.com   

Telehold meditáció
Március 16-án, vasárnap,
 18:11h ünnepelhetjük a Halak zodiákus jegyében a teliholdatA Halak kulcsmondata:  “”ELHAGYOM AZ ATYA HÁZÁT, ÉS VISSZAFORDULVA MEGVÁLTOK”
“A tanítvány számára a Halak kulcsmondata különösen hasznos maggondolat meditációhoz. Magában hordozza az involúció és az evolúció teljes folyamatát, amely során az életegység belép az anyagi tudatállapotba, amely annyira sűrű, hogy az inkarnálódott lélek veleszületett istensége hosszú időre szem elől tűnik. Fokozatosan, az anyagban való tapasztalás folyamata során az életaspektus újra éreztetni kezdi jelenlétét, és végül olyan erős vonzó hatást fejt ki a személyiség tudatára, hogy megszületik a döntés a “visszatérés ösvényére” lépésre, a “visszafordulásra” a Létezés forrása és eredete felé. A kulcsmondatban megjelenik a megváltás motívuma is. Az “Atya házába” való tudatos visszatérés az anyagi szubsztancia megtisztítását, megváltását szolgálja. Amint a lélek tudata átveszi az uralmat, az involúciós folyamat során alkalmassá vált testek szubsztanciáját annyira áthatja a spirituális fény és energia, hogy az egyén élete “megváltódik” a környezetében lévő más élet(egység)ek további befolyása alól. Így a Halak energiája késztető hatást fejt ki a manifesztáció céljának, a Megváltásnak a planetáris témájában.” (Lucis Trust)

A következő, a Húsvéti fesztivál, a Kos teliholdja, 2014. április 15-én kedden, 09:45h a “nagyhéten” lesz.

Hozzászólás