AGA

Az AGAAriadne Gaia Alapítvány
1989-ben alakult. Alapította Ruzsa Ágota a két társ-alapító, Wictor Charon özvegye, Sínai Magdolna és Szepes Mária  szellemi támogatásával és tisztelettel és szolgálattal szellemi örökségüknek, amely az előző korszakban 40 éven át Budapesten, a Pasaréten a Júlia utca és Nagyajtai utca kisugárzásában számos látogató belső fényét gyújtotta fel és tartotta a remény és tiszta tudás lámpását.

1989 azonban kívül is és belül is új utakat és azt kifejező új tudatossági tereket nyitott, melyben az AGA ” a labirintusból csak felfele van kijárás ” szellemében egyfajta szellemi környezetvédelem támogató szervezetévé alakult.

Ruzsa Ágota és Rohánszky Magda ( és számos támogató, segítő és együttműködő barát segítségével sok új és napjainkra lassan elfogadott irányzat és szellemi műhely bölcsője lett.

  • Transzperszonális támaszadás (Beáta Bishop),
  • Asszertivítás (Ann Dickson-A teljes jogú nő),
  • Co-Counselling ( Mary Corr-John Heron),
  • Bach virágterápia és vibrációs gyógyászat, ( Julian Bernard: Lélekgyógyászat természetes módon, E.Bach:Gyógyítsd tenmagad)
  • Gill Wright tolmácsolásában A.A.Bailey metafizikája: holisztikus oktatás és gyógyítás és a hét sugártan.
  • J.Horowitz, Sámán gyógyítás és sámán counselling ( R.Magda támogatásában )

Számos lehetőséget nyitott meg hazai résztvevőknek, pl. a Schumacher College-ban, vagy az Emissary International európai és amerikai élet-közösségeiben, a női hatékony kommunikációban ( Ariadne programok ), a Le Plan gyógyító iskolában Dél-Franciao-ban.

Ennek az aktív évtizednek és az AGA, mint szellemi “inkubációs ház ” köszönhetően most örömmel látjuk megerősödött és önálló szervezetek jószolgálati munkáját.

Tűzmadár alapítvány rákbetegek rehabilitációját a holisztikus teljesség jegyében támogató szervezet a Szt.László kórház területén Rohánszky Magda vezetésével.
A Lucist Trust meditációs és  a World Goodwill munkáját hazai terekben erősítő, támogató Jóakarat csoport.
I
tt indult el a csodálatos munkát végző Shiatsu Centrum Budapest.
Védőháló: Co-counselling alapítvány
SoL Intézet, a rendszerszemléletű, tudatos teremtés alapú intelligens szervezetek kialakulását támogató szervezet.

Napjainkban legfontosabb fókuszunk:

1. Wictor Charon hagyaték méltó gondozása
2. Boldogasszonyanyánk- feminin térháló: Partnerség a Duna mentén-ős-európai mintázatának ébresztése új, a feminin értékeket egyensúlyban kibontó társadalmi átalakulás felé
3. Szer-terek: A Társas támogatás tere: a peer-to-peer alapú, a mezitlábas pszichológia módszertanában gyökeredző, önszerveződő életterek, szeretet terek kialakítása az országban

ADOMÁNY

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s