BELSŐ UTAK és A TIBETI

Metafizika a forma világa, a cselekvések és gondolatok, érzések és késztetések, a megnyilvánult lét  mögött meghúzódó láthatatlan törvények és  teremtő terek ismerete. Világunk  többdimenziós terei kölcsönhatásokban összefonódva életünk komplex terét adják, azt, amiben és akiben élünk,mozgunk és életünket bírjuk. Vibrációs zenei és dimanzionális terünk.  Alapítóink, W.Charon özvegye és Szepes Mária ennek évezredes üzenetét hordozták és  megbízást, bizalmat kaptunk arra, hogy a XXI.sz-ban megerősödő Új Kor nyelvén és tudományának megközelítésén kibontakozó módszertanok által segítsünk az átmenet bonyodalmas, néhol érthetetlen és félelmetes időszakában.

1989-ben, mikor az AGA megalakult, Ruzsa Ágota – korábbi angliai kapcsolatai – hazai keretekben is kibontakoztak.
Lorna St.Aubyn: Le Plan gyógyító iskola, támogatásában lehetőség nyílt mérv- és irányadó tudások hazai megismertetésére nagyon hiteles és nem a szenzációt és ragyogást kereső guruk tanításában.1990 óta 20 éven át a szolgálatunk és tolmácsolásunk révén sokan, nagyon sokan megismerhették

A spirtuális, felekezetek feletti alapértékeinek az ezotéria és a rejtett ösvények világát
Gillian Wright,  közvetítésében – 1990 óta- a Bach virágterápia, majd a Vibráció gyógyítás és végül sok és számos hallgatóval a Hétsugártan és ezoterikus pszichológia A.A. Bailey tanításai mentén.
Az első nyilvános TV közvetítés a Vízöntő programban volt, melynek anyagát magyar fordításban itt lehet olvasni. Majd 19 évvel később egy nyilvános előadásban ugyanaz a riporter, Vadas Mihály vezeti fel Gill előadását a Mantra iskolában, és itt most már új tolmács, egy korábbi csoporttag, Trom Kata segítségével hallgathatjátok Gill-t.
Emissary International számos öko-spirituális közösségének tevékenységét.
Transzperszonális pszichológiai terén
Beáta Bishop, akivel a hazai Transzperszonális képzéseket az Egészségforrás alapítvánnyal közösen indítottuk és Beáta azóta is az EF A támogatásában hazánk szellemi tanítója.
Jonathan Horwitz által 1993 óta a sámángyógyítás,  elsősorban Rohánszky Magda elkötelezett és hiteles tolmácsolásával. A Scandinavian Center of Shamanistic Studies szemléletét és módszertanát  segítettük életzre.
A fenti kapcsolatok értő és érző közvetítője 30 éven át Ruzsa Ágota és Rohánszky Magda volt. Ágota  1988-ban angliai tanulmányai kinyitották a holisztikus tudományra és  a hagyományra is építő tudati tereket.
Találkozott Gill Wright-tal a londoni Hale Klinikán, ami akkor Európa legnagyobb alternatív gyógyközpontja volt. Ez a találkozás azonnal egyértelművé tette, hogy a spirituális tartalmak és minőségek ilyen szintű megfogalmazására nagy szükség van az akkor kinyíló magyar világban.
Találkozott még az Emissary közösséggel, és Guy Claxtonnal, aki később a Schumacher College alapító tutora lett…David Lorimerrel, aki a Scientific and Medical Network vezetője volt…Rupert Sheldrake előadásai elsodorták szenvedélyes elméjével, David Bohm dialógusai lehűtötték azt…S aztán találkozott Lorna St.Aubynnal, akinek több éves támogatása révén az AGA  számos résztvevő  ismeretét gazdagíthatta, tudását és tapasztalati mélységeket hordozó elmélyülést szolgálhatott és gazdagíthatta ezoterikus, gyógyítói és/vagy segítői, tanítói munkáját egy magasabb és finomabb tudati rezgéstérben.

Eközben az AGA akkori kulcsemberei tevékenységüket kitágították és továbbvitték, bár az AGA alaptevékenységét továbbra is megtartotta: “szellemi környezetvédelem, az öko-spirtuális ” gondolkodás erősítése.

Rohánszky Magda, most a rákgyógyítás és rehabilitáció gyönyörű munkájában életre hívta a Tűzmadár alapítvány. melynek kiemelkedő intézménye a Tűzmadár Ház napjainkra egyedüli komplex pszicho-szociális rehabilitációs központként működik online és a Szt László kórházban.
Ruzsa Ágota pedig a Tanulószervezet a fenntarthatóságért, SoL Hungary alapítványt és annak szolgáltató szervezetét a SoL Intézetet, amely a társadalmi átalakulást szolgáló új vezetői-szervezeti kompetencikat fejleszti, az etikus és a fenntarthatóságra felkészítő látásmódot és módszertanokat erősíti és a Globális SoL hálózat gazdagítja.

A Charon Intézetben folyó munka Wictor Charon szellemiségét, a belső elmélyülést, a kitartó és folyamatos szellemi-lelki munkát tartja a legfontosabbnak egy összehangoltabb és hiteles cselekvési tér megteremtése érdekében.  Gondozza és kiadja
Alice A.Bailey és Wictor Charon könyveit

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s