KIEMELT ÉS HOZZÁNK RENDSZERES TANÍTÁST HOZÓ OKTATÓNK

1989-ben, mikor az AGA megalakult, Ruzsa Ágota – korábbi angliai kapcsolatai – hazai keretekben is kibontakoztak.
Lorna St.Auby támogatásában lehetőség nyílt mérv- és irányadó tudások hazai megismertetésére nagyon hiteles és nem a szenzációt és ragyogást kereső guruk tanításában. Ekkor 1992-ben a korábbi kapcsolatoknak köszönhetően lehetőség nyílt a sok embernek azóta is inspirációt és új paradigma mentén kiforrt tudást biztosító Schumacher College, melynek hazai megvalósulására most nyílik lehetőségünk. Ilyen a spiritualitást a gyakorlati élettel összekapcsoló közösségi kapcsolat volt az Emissary International számos öko-spirituális közössége és a Findhorn közösség is…

Ilyen volt David Lorimer, a Scientific és Medical Network vezetője.

Beáta Bishop, akivel a hazai Transzperszonális képzéseket az Egészségforrás alapítvánnyal közösen indítottuk és Beáta azóta is az EF A támogatásában hazánk szellemi tanítója.

Anne Dicksonakivel az asszertivítás szólalt meg először 1989-ben és könyve, A teljes jogú nő R.Ágota közvetítésével került piacra, gyalázatos borítóval és inspiráló tartalommal a park kiadó gondozásában. Egy beszélgetés A. Dicksonnal.  és egy előadás a TEDen a hatalom és az érzelmek kapcsolatáról női kontextusban..

Jonathan Horwitz által 1993 óta a sámángyógyítás,  elsősorban Rohánszky Magda elkötelezett és hiteles tolmácsolásával. A Scandinavian Center of Shamanistic Studies szemléletét és módszertanát  segítettük életzre.

Gillian Wright,  1990 óta- közvetítésében a Bach virágterápia, majd a Vibráció gyógyítás és végül sok és számos hallgatóval a Hétsugártan és ezoterikus pszichológia A.A. Bailey tanításai mentén.

Gill értő és érző közvetítője 18 éven át Ruzsa Ágota volt, aki 1990-ben találkozott Gill Wright-tal a londoni Hale Klinikán, ami Európa akkor legnagyobb alternatív gyógyközpontja volt. Ez a találkozás azonnal egyértelművé tette, hogy a spirituális tartalmak és minőségek ilyen szintű megfogalmazására nagy szükség van az akkor kinyíló magyar valóóságban.

Megegyeztünk és az AGA támogatásával azóta rengeteg résztvevő finomíthatta és gazdagíthatta ezoterikus, gyógyítói és vagy segítői, és tanítói munkáját egy magasabb és finomabb tudati rezgéstérben.

Az első nyilvános TV közvetítés a Vízöntő programban volt, melynek anyagát magyar fordításban itt lehet olvasni. Majd 19 évvel később egy nyilvános előadásban ugyanaz a riporter, Vadas Mihály vezeti fel Gill előadását a Mantra iskolában, és itt most már új tolmács, egy korábbi csoporttag, Trom Kata segítségével hallgathatjátok Gill-t.

Anngwyn St Just, aki a traumák, és különösen a kollektiv traumák feldolgozásában kiemelkedő szakember.
Ő a 2015-ben indult Társadalmi sebek gyógyítása programunkban Ruzsa Ágotaval együtt a senior facilitátor.

Eközben az AGA akkori kulcsemberei és alapítója tevékenységét kitágította és továbbvitte, bár az AGA alap tevékenységét továbbra is megtartotta és élteti.
Rohánszky Magda, most a rákgyógyítás és rehabilitáció gyönyörű munkájában élteti ezt az energiát. Tűzmadár alapítvány.
Ruzsa Ágota pedig a Tanulószervezet a fenntarthatóságért és a SoL Intézetben, ahol a társadalmi átalakulást és a vezetői-szervezeti etikus és a fenntarthatóságra felkészítő látásmódot és kompetenciát erősíti munkájával és a Globális SoL hálózat vezetőségi tagjaként.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s