Visszhang

co-counselling alaptanfolyam
“…….volt egy kapcsolatom, amibe először tudtam végre mélyen beleengedni magam, és a srác szakított velem 2 hónap után, de ez most másodlagos, tanultam belőle és a lényeg, hogy tudtam érzelmileg nyitottan kapcsolatban lenni-  ehhez többek közt nagy köszönet a coco képzésnek.”
egy résztvevő

2013. november-Tűzmadár
 a coco nagyon érdekes volt, az utolsó pedig egyenesen megrendítő…mikor Te ültél középen. Történelmi sebek és félreértések, táplált előítéletek jóvátételére, tisztázó gyógyítására is alkalmas tehát.” egy résztvevőtől
és erre reflexió
.. nagyon fontos látni, és épp ezért csináltam, hogy nem juthatunk el a belső szabaduláshoz anélkül, hogy ne tudnánk ítéletek, vélemények és igazságosztások nélkül élni…de ehhez őszinte és sokoldalról átélt helyzetek segítenek, melyeknek feldolgozása fontos…és – hasonlóan a családállításhoz – nem az a strory a fontos, amit látunk és amin dolgozunk, hanem az energia felszabaduló áramlása...” Ágota

2012. december
 Hogy mi a co-co? Óriási katalizátor, és semmi ezoterikus ködösítés,hanem színtiszta önmagadon dolgozás!!Már akinek ez kenyere 😉 Nehéz pár sorban leírni, mit kaptam a co-co-tól. Elsősorban annak a megélését, hogy alapvetően mind egyformák, egyek vagyunk. És mégis milyen gyönyörűen másmilyenek, sokszínűek. Sok régi bekövesedett mintám elkezdett fellazulni. Persze folytatni kéne velük a munkát a kurzus után is. Kaptam egy eszközt, amivel, kellő önismerettel és körültekintéssel, egy mentálisan egészséges ember gyakorlatilag bármilyen terápiás szituációt létrehozhat magának, magával – a társ segítségével. Illetve, ami talán számomra a leggyógyítóbb – belekóstolhattam, hogy egy kölcsönös, feltétel nélküli elfogadáson és maszk nélküli nyitottságon alapuló közösségben lenni. Ez a tér, és ez az élmény nem jöhetett volna létre Ágota és Kati nélkül; az ő professzionalizmusuk, odaadó és támogató jelenlétük és őszinte önmegmutatásuk a folyamat motorja. Mindenkinek csak ajánlani tudom a co-co alapképzést, aki nem fél a változástól! 🙂” ( Anna)

További olvasgatás a http://www.co-co.hu oldalunkon

May-June: On The Work-Relationships wp facilitated by Tamara Alferoff, an associate of HLS, Budapest

” Thank you All again.

Tamara thanks for the (for me) new  and very useful method. I cacth myself asking me some of the four questions when I have a tought accompanied by unpleasant feelings. It happened last night and this morning as well, so I am looking forward to The Work working for me and make changes I have not been able to make with other methods yet in my life.

And thanks for the EXCELLENT facilitation!!!

It was so nice to meet you, Emőke, Vali, Bori, Szilvi.

I wish you all well.

Ágota! You have the brilliant habit of (re)meeting great people and methods all over the world, bring them and spread the seeds in Hungary. Please keep it up for all of us.  Yes, you can use the photos or these words, if you like.

With love, Saci

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s