PROGRAMOK

 c3a9letfa7.jpg 

Mindful hétvége
havonta egyszer teret teremtünk a közös, tudatos és ébertudatban gyökerező együttlétre. 

Három fő elemet szövünk össze, de mindegyikre lehet külön-külön is csatlakozni. FB oldalon lehet az aktualitásokról tájékozódnunk.

BEJELENTKEZÉS a programokra: https://goo.gl/forms/zy9B3VDzbNPzN9Ln2
Érdeklődés az aktuális hétvégével kapcsolatban az AGA  FB oldalán és ariadnegaia@gmail.com

 

Szombatonként 11-18:
cropped-1013756_530786686986718_144930408_n.jpgSzerTér-LélekTér, ahol a co-counselling és a tudatos jelenlét meditáció és a rendszerállítás módszereivel önmagunkon, egymásnak segítve dolgozunk és ahol közös – felfedező, teremtő társas jelenlét-collective presencing – útat járunk. Itt visszatalálunk önmagunkhoz és embertársainkhoz.

Esténként, ha alkalom adódik rá közös beszélgetésben egy könyv és/vagy film művészi alkotásának kíséretében a lelki és szellemi dimenziókra figyelünk.

dunakanyar (1)
Vasárnaponként:  

Szemlélődő séta és mindfulness meditáció 11h-15h, amikor a séta-kirándulás útján járva a természet és ember kapcsolatát közös tudati terét erősítjük.
Itt visszatalálunk önmagunkhoz és a természethez, melynek szerves tagjai vagyunk.

Délutáni programunk alkalmával a mindful dialógusok által, a spiritualitás értelmezés mezejében hétköznapjaink nyernek új megvilágítást.

Beszélget az ország 16h-19h image
És vasárnap délután a Közös Élettér-Lélektér dialógusokban egy finom tea mellett átszőjük, megbeszéljük, megosztjuk és elmélyítjük a lélekTér tapasztalását reflektiv, szemlélődő dialógusainkban.
Budapesten a Nyitott Műhelyben, du. 4h-7h között, de reményeink szerint csatlakoznak hozzánk önszerveződő csoportok országSzerte.
Együttlétünket alkalmanként egy-egy közös filmmel, vagy könyvvel elmélyítjük.

Ezeket a hétvégéket, és a vasárnapi dialógusokat alkalmanként megfűszerezzük, megtámogatjuk egy-egy online dialógussal, melyet meghívott vendégekkel online folytatunk és ébresztő, serkentő elgondolkodtató tartalomként felajáljuk egy-egy SzerTér hétvége előtt. közösen SzemLélődünk és kollektiv lelkiIsmeretünk tükrében egymásra és önmagunkra reflektálunk.

Ez a program az Ariadne Gaia Alapítvány, AGA és a SoL Hungary-www.facilitatorok.com közös programja, melyet minden hónap utolsó vasárnapján tartunk. Az ország különböző pontjain indult SzerTerek-Közösségi dialógus terek önszerveződésének köszönhetően és az indító beszélgetések online felvételei általt inspirált csoportok átszővik a Kárpátok régióját és a megértés és együttgondolkodás, együttérzés teremtő terében a megbékélés és újjászületés életterét hozzák létre.

 


 

………………………………………………………………………………………………………….
cropped-1013756_530786686986718_144930408_n.jpgEGYÉB, NYITOTT ÖNFEJLESZTŐ JELENLÉT ALAPÚ KÉPZÉSEK
Co-counselling and Mindful dialogue

Jelenlét alapú együttérző, támogató figyelem és dialógus az érzelmi-értelmi és spirituális intelligencia fejlesztésének szolgálatában
Ez a módszer a nemzetközi CCI (Co-Counselling International) és a hazai LélekTér közösségek alapozó képzése, amely lehetővé teszi, hogy az önszerveződő közös munkába értően tudjál bekapcsolódni.
288019_118396369_bigMag Sámánizmus
Sámán utazás pszichológiai alapokon Rohánszky Magdával, aki a J. Horowitz képzés hazai megalapozója.

 

 

 

E fenti képzések min. 8 résztvevővel indulnak és mindhárom képzés a LIFE AKADÉMIA JelenLét közösségeinek alapozó képzése.  
…………………………………………………………………………………………………………………………………… 

 
A TÁRSADALOM GYÓGYULÁSA, 2018
A KOLLEKTÍV SEBEK GYÓGYULÁS A
THE ART OF WISDOMWEAVING FOR COLLECTIVE WHOLENESS

May 31-June 3, Hungary
KÉT NYELVŰ KÖZÖSSÉGI PROGRAM A TRAUMÁK ÉS SEBEK GYÓGYULÁSÁRA HAZAI ÉS NEMZETKÖZI RÉSZTVEVŐKKEL.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s