Tudatos Tavaszi forradalmak

“Tavasz van. Gyönyörű”
TérTeremtő – bohmi – dialógus nélkül MI: az önszerveződő társaságok, mozgalmak és pártok, jeles gondolkodók és ön-és társadalom építők-  nem fogunk tudni egy közös cselekvő teret találni…E  kezdeményezések vagy autoriter döntés ( még ha a “szeretet” nevében is ) vagy szerves fejlődés folyamatában tudnak eredményt hozni a közösségi tudat szintjén és bizony,  bár sürgetnénk ezt –nem megyen…Mindennek, de egy ilyen folyamatnak leginkább adott a saját ideje és ritmusa az egészséges fejlődéshez..
Ez ma világunkban a valóság…a kialakult személyes szabadság,  a differenciálódott belső tudatok mentén létező sokszínűség egyelőre a különállásban tudja önmagát megtartani és fél, hogy eltűnik a lehetősége, színe és egyedisége valaki más – egy ember vagy csoportosulás -erőterében. Így hát nehéz az összehangolódás…még ha a jószándék mindenkinél jelen is van. Hisz értékek szintjén oly kicsi a különbözőség.
Épp ez a mai kor feladata. S ez igazi kihívás, a többi már ebből következik…hisz nem a tudás és legfőképp nem az információ hiánya, hanem együttműködési képesség hiánya a fő deficit…  ha képesek lennénk a hazai térben ezt – egymásra őszintén figyelve és ráhangolódva – megvalósítani, akkor IGAZI TÁRSADALMI VÁLTOZÁS  alkémiai kohójává válhatunk
Isten óvjon bennünket az önjelölt megváltóktól, és szeretet guruktól!!! hazánk és a világ is ismeri őket—ez volt az elmúlt kétezer év..
Most a tudatos-éber közösségi tudatban kihajtott, és semmilyen személyes egohoz nem tulajdonítható új terek teremtése adhat biztató jövőt. Ahol nem a tudás racionális tereiben, de az elvárásoktól és győzködésektől mentes jelenlétben tudunk intuitív felismerések mentén új cselekvésbe rendeződni.
Ehhez a hazai kihíváshoz partner vagyok. Nekem ez a tavasz tudati forradalma..  Ágota

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s