Telihold a Rák jegyében

2013. június 23-án vasárnap, 13:32h ünnepeljük a rák hava TELIHOLD-ját!

A RÁK KULCSMONDATA: “FÉNNYEL TELT HÁZAT ÉPÍTEK, ÉS ABBAN LAKOZOM”

A csendes fény napjai—ezekben a napokban a teljesség fele vezető úton meg-megállunk és teljes figyelmünkkel a Fény erejét befogadva, a Szív csendjének belső érlelő kohójában kitárjuk társas kapcsolataink hálóját és a Duna medence népeinek felemelkedését és békés, alkotó együttműködését erősítjük  az anyaföld szerető áldását kérő jelenlétben. Ez a pár nap az érlelő-életadó Csend napja.

“A Rákban Isten az élet leheletét fújta az ember orrlyukába, és az ember élő lélekké lett. Ezek a szavak kifejezik a kapcsolatot, mely Isten elméjében a szellem (az élet lehelete), a lélek (tudat) és az ember (a forma) között fennáll. Amint az ember a szokott módon körbe-körbe halad a zodiákuson, folyamatosan és tudatosan a Rákban lép be az életbe, abban a csillagképben, amely az Újraszületés törvényét vezérli. Alapvetően nem a vágy az, ami visszatérésre sarkall. Legfőbb ösztönzője a kisebb életekért hozott áldozat és szolgálat; ezek az életek függenek attól a magasabb törekvéstől (melyet a spirituális lélek nyújthat) és elhatározástól, hogy ők is az áldozatot hozó lélekével egyenértékű planetáris állapotot érjenek el. Igen fontos, hogy mindig csoportos újraszületés történik, és hogy az egyes ember inkarnációja ehhez a nagyobb eseményhez képest csupán mellékes.
A Rákban a cél, a rendelkezésre álló energiafolyam használata az anyagi formákba börtönzött lélekprincípium kiszabadítására. A manifesztációhoz szükség van a formára, de az anyag hordozót tud biztosítani, és hordozót is kell biztosítania a lélek számára, hogy használhassa azt. Ebben a jegyben, meditációban, az energia az “új materializmus” építésére irányítható, mely úgy határozható meg, mint a bolygó anyagi erőforrásainak helyes használata és fejlesztése az egész emberiség jóléte és haladása érdekében. Fel kell szabadítani a lélek fényét és energiáját, és e cél felé kell fordítani.”

Remélem, hogy nyaralás előtt-alatt-közben-után is elér hozzátok ez a levél, és a vezérgondolat mentén együtt ünnepelhetünk majd!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s