Global Attunement for Peace és Charon Karácsonyi misztériumai

Az utóbbi években kisebb nagyobb körökben mi is néhányan a napfordulókon résztveszünk a Csend napján, a Béke napján…

Ágota2  ~087Most is december 21-n este bekapcsolódunk ebbe a közös együttlétbe, melynek  linkje itt található. Mi is kapcsolódunk ehhez December 21-n.

Ez az alkalom kapcsolódik Wictor Charon, Sinai Magdolna és Szepes Mária évtizedes gyakorlatához, mikor a Karácsonyi napokban a Fény és Szeretet ünneplése gazdagította sok sok meghívott életét.

Attunement: a 90-s években a Nemzetközi Emissary közösséggel nagyon erős és élénk volt a kapcsolatunk…számos ember inspirációt, testi-lelki megújulást, perspektivát és kapcsolati tőkét formálhatott azok körében, akikkel együtt a spiritualitás új megközelítése és a közösségi lét, ökológiai látásmód harmonikus megjelenítése volt a cél. Ez a kapcsolat 1988-ban indult, mikor Ruzsa Ágota Angliában meghívást kapott az ottani közösségbe…ez folytatódott egy intenzív kölcsönhatásban, különösen, hogy a szervezet akkori vezetője, Michael Cecil  magyar anyaági kapcsolódással különöös szimpátiával fordult a hazai közösség fele. Michael egyúttal az angol Lordok háza tagja is. Sikeresen átalakította hierarchikus közösséget egy demokratikus választható és a z adott közösség tagjai által meghatározható szervezeti alapokat lerakva…Itthon ennek első képviselője Ruzsa Ágota,  majd évekkel később a rotáció elvét betartva, Vargha Kornélia … aztán a nemzetközi közösség is át- és kicsit visszarendeződött a korai ” forradalmárok” visszalépése után. De az attunement töretlen, a szellemi-spirituális elvonulások fókusza töretlen, s talán a közösség társas demokratikus kísérlete is visszatér.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s