Halak Telihold

fe0f08be89ef76da33f4dd8160f0fc9cimages (3)Március 05-én, csütörtökön, 19:07h ünnepelhetjük a Halak zodiákus jegyében a teliholdat.

A Halak kulcsmondata:  “”ELHAGYOM AZ ATYA HÁZÁT, ÉS VISSZAFORDULVA MEGVÁLTOK”

“A tanítvány számára a Halak kulcsmondata különösen hasznos maggondolat meditációhoz. Magában hordozza az involúció és az evolúció teljes folyamatát, amely során az életegység belép az anyagi tudatállapotba, amely annyira sűrű, hogy az inkarnálódott lélek veleszületett istensége hosszú időre szem elől tűnik. Fokozatosan, az anyagban való tapasztalás folyamata során az életaspektus újra éreztetni kezdi jelenlétét, és végül olyan erős vonzó hatást fejt ki a személyiség tudatára, hogy megszületik a döntés a “visszatérés ösvényére” lépésre, a “visszafordulásra” a Létezés forrása és eredete felé.

A kulcsmondatban megjelenik a megváltás motívuma is. Az “Atya házába” való tudatos visszatérés az anyagi szubsztancia megtisztítását, megváltását szolgálja. Amint a lélek tudata átveszi az uralmat, az involúciós folyamat során alkalmassá vált testek szubsztanciáját annyira áthatja a spirituális fény és energia, hogy az egyén élete “megváltódik” a környezetében lévő más élet(egység)ek további befolyása alól. Így a Halak energiája késztető hatást fejt ki a manifesztáció céljának, a Megváltásnak a planetáris témájában.” (Lucis Trust)

Festival of Pisces:  Pisces is the sign of the world saviour, a saviour of not only humanity but of the lower kingdoms also.  A world saviour is an individual or group who have released the soul completely from the confines of the personality, whose self-will is fused with divine will and where there is therefore, complete fusion of love and mind. This was demonstrated to us by the Christ, the world saviour who came at the beginning of the Age of Pisces and symbolised through his life of service and of sacrifice, the destiny of humanity as a world redeemer. It is the sacrifice by the individual and eventually the group in the process of daily living that can and will save humanity—the sacrifice of selfish personal interests for the good of the Whole. The ultimate sacrifice was given by Jesus on the cross where he was crucified. The cross is the symbol that has been adopted by Christianity and represents Jesus’s victory over sin and death. However, the sign of the cross predates  Christianity considerably and it is interesting to explore its history within humanity….. [Lucis.Trust@technology-trust-news.org]  
A  Kos teliholdja, a Húsvéti fesztivál, “nagyhéten, április 04-én szombaton lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s