JÓAKARAT -TELIHOLD MEDITÁCIÓ

letöltésAz IKREK telihold, a három nagy telihold-periódus utolsó, harmadik ünnepe,  a “Jóakarat Fesztivál”, az emberiség szellemének Fesztiválja.

A héten, június 09-én, pénteken 15:14h ünnepeljük.

Vezérgondolat az IKREK telihold meditációhoz: “Felismerem másik énem, és ennek kiteljesedésében növekszem és ragyogok.”

A Jóakarat Ünnepe: Ez az emberiség szellemének ünnepe, mely Isten felé törekszik, és összhangba akar kerülni Isten akaratával, és elkötelezett a helyes emberi kapcsolatok megnyilvánítására. Ezen az ünnepen Krisztus kétezer éve képviseli az emberiséget, és áll a Hierarchia előtt és Shamballa színe előtt mint Isten-ember, mint népének vezetője, és mint “elsőszülött a sok atyafi közül” (Rómabeliekhez 8,29). Minden évben ez időben az egybegyűlt Hierarchia előtt elmondja Buddha utolsó beszédét. Ez az ünnep ezért a mély fohász és kérés, a testvériség felé való alapvető törekvés, az emberi és spirituális egység ünnepe. Buddha és Krisztus munkájának hatását képviseli az emberi tudatban. Ezt az ünnepet a Fohász Világnapjaként is ünneplik. (ld.melléklet!)

Ehhez kapcsolódik az Ariadne Gaia Alapítvány-AGA” Ruzsa Ágotáék  Jóakarat a világunkban-A Cselekvő szeretet napja”  program is, benne a Jóakarat Telihold meditációval, amelyben mi is együtt lehetnénk, legalább a közös időbeni meditációnkkal.
 FB oldalát itt.  HONLAP bejegyzését ITT.  olvashatjátok! 

 

JÓAKARAT -TELIHOLD MEDITÁCIÓ” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ágota, képzeld, jöttem haza Nizzából Rómán át június 13-án. Na, és ki ült előttem? László Ervin volt, bizony. igen nagyon meg voltam hatódva és illetődve, rajtam kívül ezt talán a stewardess tudta. Ő pedig olyan természetességgel ült a turistaosztályon, mintha nem a világ egyik legjobb zongoristája, és filozófusa lenne. Kicsit kételkedtem is, úgyhogy, amikor hazaértem, megnéztem, mikor is fog beszélni az Akadémián? Hát tegnap tette, úgyhogy nem délibábot láttam, egy nappal előbb érkezett. Én sajnos/ hál Isten dolgoztam tegnap is, ma is délután, szerda, csütörtök délután a rendelési időim, így nem tudtam őt meghallgatni. De te biztos, és biztos jó is volt.

    No, ezt akartam veled megosztani, most megyek a bölcsőbe.

    Zsuzsa

    2017-06-09 7:39 GMT+02:00 ARIADNE GAIA :

    > agotaruzsa posted: “Az IKREK telihold, a három nagy telihold-periódus > utolsó, harmadik ünnepe, a “Jóakarat Fesztivál”, az emberiség szellemének > Fesztiválja. A héten, június 09-én, pénteken 15:14h ünnepeljük. > Vezérgondolat az IKREK telihold meditációhoz: “Felismerem másik ” >

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s