Új-Korra ébredünk

CHARON KARÁCSONY-ÚJ EON-ba LÉPVE

2020. december 21. 17.30. online Karácsonyi ünneplésünk a Fény napján
Az együttlétünk első része, ami nem személyes és csoportos munka volt, ide kattintva megnézhető. Informális, baráti és közvetlen.

Az Új Eon emberének szatwikus tudataháromféle logika egyesített szemléletével rendelkezik.Ehhez járul az időkapcsolás és intenzitásreguláció folyamata, mely az egy érzékelési frekvenciák (korszakok) semmi földi tempóhoz , még a gondolat gyorsaságához sem hasonlítható polidimenzionális és szintetikus meglátást (gondolkodást) tesz lehetővé…. Ez a kerubi tudatállapot..a modern ember számára nehezen felfogható, , mert a jelenlegi emberi tudat korlátolt, és csak annak kozmikus öntudattá fejlesztése után lesz képes ezen magasabb funkciók átélésére úgy, hogy az emberi elme tájékozódni tudjon. Ennek az állapotnak a megközelítéséhez szükséges a részletekből való kiemelkedés, a zavaró, elcsökevényesítő definíciók mellőzése, hogy ezek ne gátolják a kreatív analógiák szabad kialakulását. ” W.Charon

Oly régóta oly sokan napjainkban is és a Hagyomány számos értelmezésében is vártak, várnak már arra, hogy minden együttálljon és mi, az emberi közösség képesek legyenünk egy magasabb színtű, barátságosabb, átlelkesültebb, őszintébb, átlásztóbb, harmónikusabb és éteribb minőségben együttműködő, megbékélő, a harcos fegyvereket lerakni képes, alkotó, kreatív, az életet a maga teljességében MEGÉLŐ társadalomban, Földanyával összhangban élni.

Most ismét kapunk egy esélyt, ha “hagyjuk a Fényt és változást önmagunkon átsugározni”, hogy változhassunk, hogy egy új fordulatot vehessünk és egymásnak áldás és szeretet forrásává válhassunk.

Hát, December 21-22. erre a világra nyít egy Új minőségű Fény kaput.

Ennek jele, Fény-jele a Jupiter-Szaturnusz együttállás, az adventi várakozás, amely most nem rohanással és bevásárlócsarnokokkal, hanem lecsendesedve befelenézézünk és a Karácsonyi Jászolban, Betlehemben, a “kenyér házában” megszülető Szeretet hívó, meghajlásra és odaadásra késztető erejét befogadhassuk.

Új-Korra ébredünk” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s