Telihold a Bakban,2020

A mi közösségünk rendszeres meditációjának minden hónapban kiemelt fókusza a telihold időszaka pár nappal előtte és utána.

Az idei évben a Bak teliholdja követi a nagyon fontosnak vélt Jupiter-Szaturnusz együttállást, amely a Vízöntőbe, a levegő jegybe lépve felerősíti a visszavonhatatlan és megállíthatalan Új Kor beköszöntét.

Erről itt az angolul tudók egy szép és világosságot hozó előadást halhatunk itt.

Az alapítványban is újjászülető és megújulást hozó energiákkal lépünk a Társadalmi sebek gyógyítása- a Nemzet lelkének, belső lényegi eszenciájának hangját felerősítő csoportmunkával és a Charon Intézetben elinduló új találkozási és foglalkozási lehetőségekkel.

A BAK kulcsmondata: „Eltölt az isteni fény, mégis hátat fordítok ennek a fénynek.”

“A Bakot két eltérő, egymással mégis kölcsönös kapcsolatban álló minőség jellemzi. Ez a jel egyrészt az anyagi világokba való legmélyebb bevonódást szimbolizálja és támogatja. Itt történik, hogy magát a lélek, a spirituális önvaló, a forma tökéletes rabságában, és Platón foglyaihoz hasonlóan az illúzió sötét barlangjában találja. Ám mindig jelen van annak a lehetősége, hogy saját láncait széttörje és spirituális megszabadulásra jusson. Ez a második sajátosság, vagy ajándék, melyet a Bak ruház az emberre. A forma keménnyé válása könnyűvé teszi annak szétzúzását. Amint azt széttörtük, a törmeléket is megdolgozva és hátrahagyva, láthatóvá válik a beavatás hegycsúcsa; a sikert az úton pedig azon akaratunk teszi lehetővé, hogy spirituális utazásunk újabb magaslataira jussunk.” (LucisTrust Capricorn_2020)

Búcsúztassuk ezt a globális kihívásokat, elengedést, rugalmasságot igénylő évet hittel és reménnyel a fényesebb jövőben.

Az újév első teliholdja a Vízöntő jegyében: 2021.január 28. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s