TELIHOLD

Az év összes teliholdjából három bír a legnagyobb spirituális fontossággal:

  1. A Húsvéti fesztivál  – a kos teliholdja
  2. WESAK Fesztivál – a bika teliholdja
  3. A Krisztus és Jóakarat Fesztivál – az ikrek teliholdja

“Húsvéti Fesztiált” a Kos havában szombaton, 2022. április 16-án szombaton 20:58-kor ünnepelhetjük. 

On-line meditációnkatszombaton este 20:00 órakor tartjuk Kapcsolódjunk!A kapcsolódás elérhetősége:

https://us02web.zoom.us/j/81814570477
Meeting ID: 818 1457 0477

“A Húsvéti fesztivála feltámadt Krisztus, minden ember tanítójának, a Spirituális Hierarchia fejének fesztiválja. Ő az isteni szeretet kifejeződése. Ez a tavasz első teliholdja és a nagy Nyugati és Keresztény Fesztivál, az újjászületés keresztény ünnepe.  

“A Keresztrefeszítés és Feltámadás tanítása, hogy az alacsonyabb természetnek meg kell halnia, hogy a magasabb manifesztálódhasson, és az örök halhatatlan léleknek fel kell emelkednie az anyag sírjából.”

“Minden évben ezen ünnep során – minden embernek – lehetősége nyílik arra, hogy szívében megújítsa és helyreállítsa az életét. “ (Lucis Trust/

Vezérgondolat a KOS telihold meditációhoz: ” ELŐLÉPEK ÉS AZ ELME SÍKJÁRÓL URALKODOM.” Meditáljunk, imádkozzunk intenzíven ebben a teliholdas  időszakban, két nappal teliholdat megelőzően, – csütörtökön és pénteken, – majd a napján szombaton – és a teliholdat követő két napban, vasárnap és hétfőn. Mondjuk el a Nagy Fohászt napkeltekor, délben, naplementekor és a telihold pontos idején, – azaz szombaton, 20:58-kor! Tegyük ezt azzal a szándékkal, hogy megidézzük és erősítsük az emberiség tudatában az ebben az időszakban elérhető erős spirituális energiákat!  (LucisTrust Three Spiritual Festivals )  
A következő, a második nagy fesztivál, a WESZAKH ünnepe: a Bika telihold, 2022. május 16.

Szeretettel, a TH meditációs csoport

Hozzászólás