Telihold meditáció

Pénteken, augusztus 12-én hajnali 03:36-kor ünnepelhetjük az Oroszlán teliholdat!.

 

 A meditáció vezérgondolata:  „Én vagyok Az, és Az vagyok én.”

Az közös on-line meditációnkat pénteken este 20:00 órakor. Várunk Benneteket szeretettel! 

“…….Elképzelhetjük, hogy a nap felkel a világszolgálók új csoportjának közepéből, hogy megkapja a kinyilatkoztatást, amelyen keresztül az „élet bőségesebben” felragyoghat, áldását árasztva az emberiségre, és minden tekintetet a szépség és a rend új látásmódja felé emelve. 

Az Oroszlán számára az új látásmód szerves része a „lélek fénye”, amely fokozatosan megvilágítja a kapcsolatok szélesebb körét, és eloszlatja az elkülönültség csillogását. Az Oroszlán a rögzített kereszt egyik fő pontja, amely a tanítványság jelképe, ahol a tanítvány a zuhogó és kiáramló erők középpontjában foglal helyet. A tanítványság rögzített keresztjére való áttérés válasz a Nap Szívére, a valóság megtapasztalásának és a szolgálatnak egy új módját hozva magával.”( Kivonat Luicis Trust Oroszlán Telehold konferencia beszédéből_2022.)

“Meditáljunk, imádkozzunk intenzíven a teliholdas  időszakban, két nappal teliholdat megelőzően, – szerdán és csütörtökön, – majd a napján pénteken – és a teliholdat követő két napban, szombaton és vasárnap. Mondjuk el a Nagy Fohászt napkeltekor, délben, naplementekor és a telihold pontos idején! Tegyük ezt azzal a szándékkal, hogy megidézzük és erősítsük az emberiség tudatában az ebben az időszakban elérhető erős spirituális energiákat!”  (LucisTrust Three Spiritual Festivals )  

A Szűz jegyében 2022. szeptember 10-én szombaton délelőtt telítődik a Hold.

Hozzászólás