Charon karácsony: A Cselekvő Spiritualitás

Wictor Charon és az Új Eon: Az Új Eon bennünk és velünk és általunk tud megszületni.

2022. december 22. du. 18h-20h.

Viktor Charon már 46 éve nincs velünk testi mivoltában. Charon emléke és energiája azonban még mindig inspirál, hat és mindannyiunkat elkötelezett szolgálatra tanít és hív. 
Mit jelent ez nekünk ITT és Most???
Viktor Charon és az Ezoterikus karácsonyok a múlt század sötét korszakában, az 50-s éveiben indultak és azóta is kitartó impulzusként szolgálják világunk kibontakozását.

December 22.  18h-20 h. Személyesen és online várunk programunkra.

Regisztráció: Előzetes BEJELENTKEZÉST kérünk ide kattintva: https://goo.gl/forms/smXfoxE8C62kL6T52

A részleteket ezt követően tudjuk megküldeni.

Előadások, beszélgetések a Hagyaték feldolgozás részletei, és tanítványok, Wictor Charon által ihletett személyes belső utak bemutatkozásai. 

V.Charon-Szepes M.-Sinai M. az 50-s évektől a 90-s évekig minden karácsonykor kisebb köröknek a Júlia és a Nagyajtai utcai lakásokban tartottak összejöveteleket.

Ebből szeretnénk kicsi ízelítőt adni személyes beszámolók, emlékezések, hangjáték által, miközben napjaink egy-egy kiemelkedő témáját járjuk körbe.

Az együttlétet – ha van rá energiátok – hazai finomságokkal gazdagíthatjátok és adományotokkal a Charon hagyaték feldolgozását segíthetitek.

……………………………………………………….

A vezérgondolatok felvezetését szabad elmélkedés, meditáció és személyes megosztások,  kérdés-feleletek fűszerezik a résztvevői jelenlét és közös gondolkodás keretében. Charo, és AABailey írásaiból meg-megosztunk részleteket, melyek napjainkra reflektálnak.

További érdeklődés: Ruzsa Ágota, viktorcharon@gmail.com.  Dén Erika, denerika75@gmail.com

Charon karácsony: A Cselekvő Spiritualitás” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás